Privat fødselsforberedelse

Privat fødselsforberedelse

Som noget helt unikt har jeg valgt at køre ud til de gravide og deres partner privat i hele Københavnsområdet og Nordsjælland.

Jeg har altid fokus på jeres fødsel og fordi sessionen foregår hos jer privat, så vi får skabt trygge rammer, og samtidigt giver rolige og afslappede forhold under sessionen. Sammen vil vi gennemgå fødslens faser og barnets rotation igennem bækkenet så I får en bedre forståelse af den kommende fødsel så I kan gå trygge ind i den. Jeg vil give dig som gravid teknikker, så du selv kan navigere gennem din fødsel, og give dig konkrete teknikker til at håndtere den intense kraft veer har gennem vejrtrækning, afspænding og visualisering. Derudover vil jeg lære partneren nyttige akupressur-punkter og rebozo-teknikker, der kan være utrolig smertelindrende for den gravide under fødslen. Sammen vil vi skabe det bedste forløb for dig og din partner. Det er mit ønske med denne fødselsforberedelse, at I føler jer godt klædt på med brugbare værktøjer, så I sammen går styrket og trygge ind i den kommende fødsel.

BOOK HER

Min mand og jeg har haft fødselsforberedelse for par i dag, og vi er så taknemmelige og glade for det Marie har lært os og gennemgået med os. Nu er vi klædt på med gode redskaber, og føler os klar. Marie er rigtig sød og behagelig, og vi vil give vores varmeste anbefalinger. Vi kunne sagtens finde på at kontakte Marie, hvis vi får behov for hjælp til f.eks. amning. Tak for det hele! – Stina Fjeldsted Nielsen 

Indhold af 3 timers privat fødselsforberedelse:

  1. Fødslens faser. Giver et overblik over fødslens stadier og hvordan dit system arbejder i faserne. Redskaber til at håndtere faserne mentalt og lade din krop gøre sit arbejde.
  2. Vejrtrækning. Smertelindrende vejrtrækningsteknikker til at arbejde med din krop og nervesystem. Vejrtrækningen er vigtig under fødslen og det kan variere, hvornår du skal bruge hvilken teknik for at få den lindrende effekt.
  3. Afspænding. Afspændingsteknik, der arbejder med dit mindset og giver dig ro til kroppens arbejde.
  4. Akupressur. Akupressur-punkter både til fødselsmodning, smertelindring og beroligende. Udføres af din fødselshjælper/partner.
  5. Smertelindring. Smertelindringsmuligheder både medicinsk og naturligt under fødselen – hvad kan din jordemoder tilbyde. Uddybning af fordele og ulemper.
  6. Sådan støtter du din partner bedst igennem fødslen.Dedikeret til partneren/fødselshjælperen. Her vil du får brugbare teknikker til at støtte den fødende både fysisk og mentalt. Din støtte under fødslen er uundværlig.
  7. Rebozo – både før & under fødslen. Rebozo er et vidunderligt redskab både i graviditeten. Rebozo kan lindre ryg/bækkensmerte hos den gravide og samtidigt kan rebozo bruges til at hjælpe dit barn korrekt ned i dit bækken både op til og under fødslen.
  8. Visualisering. Mentaltræning inden fødslen kan styrke din tro på fødslen og din krops fødearbejde. Og under fødslen vil du kunne bruge visualisering til at håndtere de små bump man ofte oplever under en fødsel. Har du angst for fødslen er det en god ide at starte tidligt i fødslen med styrke din egen tro vha det mentale arbejde.
  9.  Jeres ønsker til jordemoderen. Jordemødre elsker små konkrete ønskesedler. Hendes ønske med din fødsel er at du og din partner står tilbage med en god og tryg oplevelse, hvor I har været medbestemmende hele vejen. En ønskeliste gør hendes arbejde lettere og er et godt redskab for jer at have med i tilfælde af der er jordemoderskift undervejs.
  10. Godt at have klar til du/I kommer hjem. Det er mange ting man skal have styr på inden jeres lille guldklump kommer til verden. Men efter en fødsel er der ting der er gode for dig at have klar derhjemme så I kan nyde jeres baby i fulde drag uden at skulle ud og købe/forberede en masse når I først er kommet hjem.

Kære gravide

Nyttige tips om din graviditet og 2 freebies? JA TAK send det gerne til mig 🙂