Privat fødselsforberedelse

Privat fødselsforberedelse

Som noget helt unikt har jeg valgt at køre ud til de gravide og deres partner privat i hele Københavnsområdet og Nordsjælland.

Jeg har altid fokus på jeres fødsel og fordi sessionen foregår hos jer privat, så vi får skabt trygge rammer, og samtidigt giver rolige og afslappede forhold under sessionen. Sammen vil vi gennemgå fødslens faser og barnets rotation igennem bækkenet så I får en bedre forståelse af den kommende fødsel så I kan gå trygge ind i den. Jeg vil give dig som gravid teknikker, så du selv kan navigere gennem din fødsel, og give dig konkrete teknikker til at håndtere den intense kraft veer har gennem vejrtrækning, afspænding og visualisering. Derudover vil jeg lære partneren nyttige akupressur-punkter og rebozo-teknikker, der kan være utrolig smertelindrende for den gravide under fødslen. Sammen vil vi skabe det bedste forløb for dig og din partner. Det er mit ønske med denne fødselsforberedelse, at I føler jer godt klædt på med brugbare værktøjer, så I sammen går styrket og trygge ind i den kommende fødsel.

BOOK HER

Kunde Stina Fjeldsted Nielsen om privat fødselsforberedelse:

“Min mand og jeg har haft fødselsforberedelse for par i dag, og vi er så taknemmelige og glade for det Marie har lært os og gennemgået med os. Nu er vi klædt på med gode redskaber, og føler os klar. Marie er rigtig sød og behagelig, og vi vil give vores varmeste anbefalinger. Vi kunne sagtens finde på at kontakte Marie, hvis vi får behov for hjælp til f.eks. amning. Tak for det hele ❤️❤️❤️”.

Du kan nu også få online fødselsforberedelse, hvor jeg laver hele fødselsforberedelsen i video-moduler som du kan se så mange gange du har lyst.

Læs mere om online fødselsforberedelse HER

Kære gravide

Nyttige tips om din graviditet og 2 freebies? JA TAK send det gerne til mig 🙂