Om mig

Jeg hedder Marie og er mor til to skønne krabater (begge graviditeter med ekstrem kvalme – hyperemesis).

Jeg ELSKER at arbejde med gravide og derfor har jeg opstartet Babymave.dk. Jeg ønsker at støtte, vejlede og forberede dig på din rejse i det ukendte fødeland, så du bliver tryg og får dine egne redskaber til at navigere i både din graviditet og til den kommende fødsel. Så søger du hjælp til at blive klar til din fødsel eller ønsker særlig støtte i graviditeten, så er du landet det rigtige sted her hos Babymave.dk ♥️

Jeg er uddannet i human ernæring & folkesundhedsvidenskab og har derudover taget flere certificeringer i både fødselsforberedelse, rebozo, ammevejledning, gravidemassage & akupunktur (til gravide, fødende og barslende) og kan p.t kalde mig for jordemoderstuderende.

Baggrund:

  • Jordemoderstud. – Jordemoderskolen København
  • Certificeret fødselsforbereder
  • Certificeret i akupunktur og akupressur
  • Kandidat i folskesundhedsvidenskab
  • Bachelor i ernæring og sundhed
  • Personlig træner og kostvejleder

 

Babymave.dk Marie Vik og børn