Om mig

 

Jeg hedder Marie og er mor til to skønne børn fra 2013 & 2014. Begge født på Hvidovre hospital.

Under begge graviditeter havde jeg voldsomt kvalme (hyperemesis), hvor bl.a. akupunktur blev min redning. Det blev starten på min beundring af akupunkturens kunnen under graviditeten.

Jeg har en kandidatgrad i folkesundhedsvidenskab, bachelor i ernæring & sundhed og har i flere år arbejdet med træning af gravide og metal forberedelse til fødslen. Jeg har med mine mange års erfaring i arbejdet med kvinder erfaret, at man via fysisk træning, visualisering, vejrtrækning/afspænding og viden om fødslen kan hjælpe kvinder med at få en mere tryg og rolig indstilling til fødslen.

Derudover er jeg igang med drømmestudiet som jordemoder og er pt. tilknyttet Hvidovre hospitals fødeafdeling.

Fødsler er forskellige og kvinder er forskellige! Men én ting alle de fødende kvinder har tilfælles er, at dem der har haft en god fødselsoplevelse, har følt sig mentalt tilstede og haft brugt brugbare redskaber med vejrtrækning, afspænding og viden om fødslens faser.

Jeg har opstartet Babymave.dk, fordi jeg ønsker at støtte og vejlede dig i graviditeten med bl.a. akupunktur og rebozo samt at forberede dig på din rejse i det ukendte fødeland, så du bliver tryg og får dine egne redskaber til at navigere i både din graviditet og til den kommende fødsel. Partneren har en vigtigt rolle under fødslen og derfor lægger jeg også altid fokus på ham/hende, og guider jer altid i, hvordan partneren støtter bedst muligt under hver af fødslens faser.

Baggrund:

  • Jordemoderstuderende KBH.
  • Kandidat i folkesundhedsvidenskab
  • Bachelor i ernæring og sundhed
  • Personlig træner – speciale i graviditet
  • Stud. Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør (RAB)
  • Certificeret i akupunktur fra Vivian Birly og Johanne Sigumfeldt.

Kære gravide

Nyttige tips om din graviditet og 2 freebies? JA TAK send det gerne til mig 🙂