Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/babymave.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/admin/reports/class-wc-admin-report.php on line 132
Om mig - Babymave.dk

Om mig

Jeg hedder Marie og er mor til to skønne børn fra 2013 & 2014. Begge født på Hvidovre hospital.

Jeg har en kandidatgrad i folskesundhedvidensskab, bachelor i ernæring & sundhed og har i flere år arbejdet med træning af gravide og metal forberedelse til fødslen. Jeg har med mine mange års erfaring i arbejdet med kvinder erfaret, at man via fysisk træning, visualisering, vejrtrækning/afspænding og viden om fødslen kan hjælpe kvinder med at få en mere tryg og rolig indstilling til fødslen.

Derudover er jeg igang med drømmestudiet som jordemoder og er pt. tilknyttet Hvidovre hospitals fødeafdeling.

Fødsler er forskellige og kvinder er forskellige! Men én ting alle de fødende kvinder har tilfælles er, at dem der har haft en god fødselsoplevelse, har følt sig mentalt tilstede og haft brugt brugbare redskaber med vejrtrækning, afspænding og viden om fødslens faser.

Jeg har opstartet Babymave.dk, fordi jeg ønsker at støtte, vejlede og forberede dig på din rejse i det ukendte fødeland, så du bliver tryg og får dine egne redskaber til at navigere i både din graviditet og til den kommende fødsel. Partneren har en vigtigt rolle under fødslen og derfor har jeg valgt også at lægge lidt fokus på ham/hende.

Baggrund:

  • Jordemoderstuderende KBH.
  • Kandidat i folskesundhedvidenskab
  • Bachelor i ernæring og sundhed
  • Personlig træner – speciale i graviditet
  • Certificeret fødselsforbereder
  • Certificeret i akupunktur fra Vivian Birly og Johanne Sigumfeldt.

 

Kære gravide

Nyttige tips om din graviditet og 2 freebies? JA TAK send det gerne til mig 🙂