Online kurser

Online fødselsforberedelse

Du kan selv skabe forudsætningerne for en god fødsel.

En fødsel er sjældent helt rosenrød, og selvfølgelig kan jeg ikke give en 100 % garanti for, hvordan din fødsel bliver. Jeg har oplevet mange typer fødsler og de er alle forskellige. For selvom man groft sagt kan beskrive fødslen som en lang landevej, så vil der ofte være små stikveje, man lige kommer ud på. Derfor forstår jeg også, at man som gravid kan give lidt op – for hvad nytter fødselsforberedelse så?

Jeg oplever, at det de fødende frygter allermest er følelsen af et komplet kontroltab over egen krop. Og med kontroltab kommer ofte panik – og ja så kører møllen. Med mit online kursus kan jeg helt konkret hjælpe dig med at tage kontrollen over egen krop med teknikker og viden, du kan bruge uanset om fødslen bliver ligeud af landevejen eller har en masse stikveje du lige kommer ud på. Så hvis du er klar til at give en indsats med at øve teknikkerne og din partner kan tage dig i hånden (han har et et modul dedikeret til ham), så er jeg klar til at hjælpe dig og dele ud af min viden og erfaring fra fødegangen på Hvidovre hospital i dette gennemarbejdet online fødselsforberedelse kursus.

KØB KURSET HER – ONLINE FØDSELSFORBEREDELSE pris 995 kr. / varighed 3 timer

Mit kursus vil kunne hjælpe dig, der er klar til at:

skabe de bedste forudsætninger for en fødsel uden panik

inddrage din partner i teknikker, der kan støtte dig bedst igennem fødslen

ve teknikker, der giver dig kontrol over din krop

“Det er et rigtig godt og overskueligt redskab til en kommende fødsel” – Kunde Trine Poulin”

KLIK HER FOR AT KOMME IGANG

Hent min Guide til FAR helt gratis her. Den vil kortfattet give dig som kommende far råd og redskaber til, hvordan du kan støtte din partner til fødslen.

AMNING ONLINE

Forskning viser, at amning giver mange sundhedsmæssige fordele for dig og din baby. Men det kan også være svært at klare amning i dagens travle verden. At lære alt, hvad du kan, før du føder, kan hjælpe. I dette online ammekursus lærer du om sutteteknik, ammestillinger, og hvad du skal være særligt opmærksom på når du ammer dit barn.

Online ammekursus pris 450 kr./ varighed 35 min.

Mini-fødselsforberedelse til partneren

Dette mini-kursus er dedikeret til den kommende far. Det vil give dig konkrete redskaber til fødslen, så du ved hvordan en fødsel forløber og hvordan du kan støtte din partner fra første ve til jeres barn er kommet til verden.

Mini-fødselsforberedelse til partneren pris 250 kr./ varighed 25 min

Rebozo

Ved hjælp af øvelser både i graviditeten og under fødslen ved man, at det er muligt at mindske risikoen for at barnet placerer sig forkert under fødslen. I dette online-kursus lærer rebozo teknikker, der hjælper dig som gravid til gennem graviditeten at skabe balance i kroppen og dermed optimere, at jeres barn kommer godt ned i bækkenet. Det har stor betydning for fødselsudvikling og for jeres fælles fødselsoplevelse.

Der er en tendens til at flere fødsler bliver langtrukne og smertefulde med manglende fremgang. Nogle børn bliver forløst ved hjælp af en sugekop eller ved kejsersnit fordi barnet kom skævt ned i bækkenet, og fordi barnet ikke havde den optimale placering og plads i bækkenet. Rebozo både i graviditeten og under fødslen kan hjælpe dig med at skabe balance og optimal plads i bækkenet.

Rebozo kursus pris 150 kr./ varighed 20 min.

Akupressur kursus

Specificeret mini-akupressur kursus med forklaring på konkrete punkter til brug i graviditeten og under fødslen.

Akupressur mini-kursus pris 150 kr./ varighed 20 min.