Online fødselsforberedelse

Online fødselsforberedelse

Med min erfaring fra fødegangen og + 200 private fødselsforberedelser har jeg udarbejdet dette online kursus, der tager jer i hånden fra den første ve til jeres barn ligger hos jer. Online kurset er udarbejdet således at I kan sidde hjemme i ro og mag og tage et kursus i jeres helt eget tempo og tilgå det når som helst i 6 måneder.

“Det er et rigtig godt og overskueligt redskab til en kommende fødsel” – Kunde Trine Poulin”

En ekstra bonus er at I har mulighed for at snakke 30 min. med mig om konkrete spørgsmål til jeres fødsel.

KØB KURSET HER

“FANTASTISK! Har fulgt online fødselsforberedelses-kurset og kan ikke andet end sende en anbefaling fra hjertet! Ikke nok er hun så dygtig fagligt på videoerne, men hendes personlighed og væsen er så skønt og herligt! Ingen tvivl om at jeg til hver en tid ville anbefale hendes kursus til alle gravide – både første og fleregangsfødende! ” – Kunde Maja Vulevic Brødbæk.

Indhold:

Modul 1 – Fødslens faser.

Giver et overblik over fødslens stadier og hvordan dit system arbejder i faserne. Redskaber til at håndtere faserne mentalt og lade din krop gøre sit arbejde.

Modul 2 – Vejtrækning

Smertelindrende vejrtrækningsteknikker til at arbejde med din krop og nervesystem. Vejrtrækningen er vigtig under fødslen og det kan variere, hvornår du skal bruge hvilken teknik for at få den lindrende effekt. 

Modul 3 – Afspænding

Afspændingsteknik, der arbejder med dit mindset og giver dig ro til kroppens arbejde.

Modul 4 – Akupressur

Akupressur-punkter både til fødselsmodning, smertelindring og beroligende. Udføres af din fødselshjælper/partner.

Modul 5 – Smertelindring

Smertelindringsmuligheder både medicinsk og naturligt under fødselen – hvad kan din jordemoder tilbyde. Uddybning af fordele og ulemper.

Modul 6 – Sådan støtter du din partner bedst igennem fødslen

Hele modulet er dedikeret til partneren/fødselshjælperen. Her vil du får brugbare teknikker til at støtte den fødenede både fysisk og mentalt. Din støtte under fødslen er uundværlig. 

Modul 7 – Rebozo – både før & under fødslen

Rebozo er et vidunderligt redskab både i graviditeten. Rebozo kan lindre ryg/bækkensmerte hos den gravide og samtidigt kan rebozo bruges til at hjælpe dit barn korrekt ned i dit bækken både op til og under fødslen.

Modul 8 -Visualisering

Mentaltræning inden fødslen kan styrke din tro på fødslen og din krops fødearbejde. Og under fødslen vil du kunne bruge visualisering til at håndtere de små bump man ofte oplever under en fødsel. Har du angst for fødslen er det en god ide at starte tidligt i fødslen med styrke din egen tro med det mentale arbejde. 

Modul 9 – Jeres ønsker til jordemoderen

Jordemødre elsker små konkrete ønskesedler. Hendes ønske med din fødsel er at du og din partner står tilbage med en god og tryg oplevelse, hvor I har været medbestemmende hele vejen. En ønskeliste gør hendes arbejde lettere og er et godt redskab for jer at have med i tilfælde af der er jordemoderskift undervejs.

Modul 10 – Godt at have klar til du/I kommer hjem

Det er mange ting man skal have styr på inden jeres lille guldklump kommer til verden. Men efter en fødsel er der ting der er gode for dig at have klar derhjemme så I kan nyde jeres baby i fulde drag uden at skulle ud og købe/forberede en masse når I først er kommet hjem.

Mulighed for 30 minutters samtale med jordemoder Marie.

Man kan læse sig til mange ting op til en fødsel, men af og til har man brug for konkret sparring eller der kan være et emne der fylder meget som man har brug for at gå i dybden med. Derfor tilbyder jeg helt unikt at afsætte tid til en samtale med dig, så du kan gå tryg og rolig ind til fødslen.

KØB KURSET HER

Har du/I brug for at få en intensiv privat fødselsforberedelse, hvor vi sammen gennemgår alle punkterne? Så tilbyder jeg at komme ud privat i hele Storkøbenhavn og fødselsforberede jer. Læs mere HER