Personlig træning og diætist for gravide

Personlig træning til gravide

Jeg tilbyder personlig træning for alle gravide, der vil være en sundere, stærkere, og gladere version af sig selv under graviditeten. Personlig træning er utrolig effektivt, og du er sikret korrekt teknik og udførelse af øvelser, og et personligt træningsforløb, der er tilrettelagt dig, dine mål, udfordringer og ønsker. Jeg har altid særlig fokus på bækken/ryg så du under graviditeten er stærk og smertefri. Jeg tilføjer som noget særligt rebozo-øvelser til vores træning i slutningen af graviditeten, så vi styrker barnets vej gennem bækkenet og mindsker risikoen for at dit barn placerer sig skævt under fødslen. Som en vigtig del af træningen har vi fokus på dit åndedræt som er et unikt værktøj under graviditeten og fødslen. Der vil være enkelte sessioner, hvor vi afslutter vores træning med meditation/visualisering for gravide, som er med til at styrke din mentalitet og sind.

Personlig træning er perfekt til dig der:

 • Døjer med bækkengener/du tidligere har døjet med bækkengener
 • Ønsker at minimere vægtøgning
 • Oplever ubehag og smerter i lænd, knæ eller nakke/skuldre
 • Ønsker at forberede din krop på den kommende fødsel
 • Er usikker på, hvordan du skal vedligeholde din fysiske form under dig graviditet
 • Ønsker at blive mentalt stærkere til din fødsel
 • Har haft en hård fødsel/graviditet tidligere, og ønsker at være mere veltilpas under denne graviditet.

Jeg kommer altid hjem til dig privat og benytter evt. naturen under nogle sessioner, hvis vejret tillader det. Er du medlem af FitnessWorld vil det også være muligt, at vi kan planlægge nogle af vores sessioner der alt efter, hvordan vi får sammensat dit program.

BOOK NU

Diætist til gravide


Når man er gravid, er det ikke kun din egen ernæring, du skal tage hensyn til. Du skal også sørge for, at baby får den bedste start på livet. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde rundt i de forskellige kostanbefalinger, når du er gravid. Læs mere om hvad jeg kan, og hvordan du kan holde dig sund under din graviditet.

Kom godt med fra start!
Med opstart af kostforløb tidligt i graviditeten danner vi udgangspunktet for en optimal og sund graviditet. Her er fokus på dig og dine vaner, samtidig med at vi skal sørge for, at baby får den næring der er brug for, for at kunne udvikle et sundt og raskt barn. Det er essentielt at få de rigtige mængder vitaminer og mineraler. Endvidere kan kosten hjælpe på hovedpine, træthed, kvalme og opkastninger, som desværre er symptomer mange oplever i den første del af graviditeten. Ydermere forbereder vi din krop på amning og tiden lige efter fødsel, hvor din kost er essentiel.

Personlig kostvejledning er perfekt til dig der:

 • Har haft svært ved at spise sundt under den første del af din graviditet
 • Er overvægtig og ønsker at holde en stabil vægt under graviditeten
 • Tidligere har oplevet komplikationer i forbindelse med din graviditet
 • Har diabetes
 • Ønsker at sikre dit barn den bedste start på livet
 • Er undervægtig
 • Har svært ved at finde rundt i anbefalingerne om kosten under din graviditet

BOOK NU

Hvad kan du forvente af mig som din personlige træner og diætist?

Med flere års erfaring som træner og arbejde med gravide har jeg opbygget en solid erfaring i at skræddersy et forløb, der passer netop til dig!

Med mig som din personlige træner og diætist vil du være i trygge hænder hele vejen igennem din graviditet. Jeg vil sørge for, at din kost dækker både dit og dit barns behov og støtte din krop, så du har fysisk og mental styrke til din fødsel. Du vil ikke blive præsenteret for fancy diæter og upraktiske træningsøvelser! Du vil få en træning der støtter den gravide krop med særligt fokus på bækken/ryg samt en diæt, der gør hverdagen så nemt og håndterbar som muligt.

BOOK NU

Kære gravide

Nyttige tips om din graviditet og 2 freebies? JA TAK send det gerne til mig 🙂