Akupunktur til gravide

Akupunktur til gravide

BOOK HER

Som noget helt særligt kommer jeg hjem til dig privat og giver akupunkturbehandling i hele Københavnsområdet og Nordsjælland.

Ganske kort fortalt er akupunktur en behandling med tynde engangsnåle, der stimulerer kroppens meridianbaner og derved kan bringe kroppen i bedre balance og harmoni. Jeg anvender akupunktur til gravide, som føler, at kroppen er ude af balance, føler ekstrem kvalme under graviditeten eller smerter i muskler og led.

Derudover anvender jeg akupunktur til gravide til fødselsmodningen. Fødselsmodning handler om at understøtte kroppens naturlige proces frem mod fødslen. Man ved at kvinder, der har fået fødselsmodnende akupunktur, sjældnere har behov for igangsættelse efter uge 41+3, og at de har kortere fødselsforløb og et mindre behov for smertelindring under fødslen.

Jeg anbefaler: at opstarte fødselsmodnende behandling fra uge 37+0 og give 1-2 behandlinger i ugen frem til uge 40. Fra og med uge 40 kan behandlingen øges til to gange i ugen.

Jeg kan hjælpe din krop med at blive klar til at føde, og for nogle er behandlingerne det sidste lille skub på vej mod fødslen.

Nybagt mor efter fødselsmodnede akupunktur:

“Kl. 06.04 søndag morgen kom den fineste lille pige ud til os efter jeg havde haft kraftige smerter/veer siden fredag aften. Jeg var vildt glad for din behandling og jeg var mindst ligeså glad for den måde du kunne guide og berolige mig på. Tusind tak for dit skub i fredags, for noget må du da have gjort. De varmeste knus fra Sofie Stray”.

Min interesse for akupunktur og akupressur bunder i egen erfaring. Begge former for behandling gjorde ufattelig meget for mig under min graviditet, hvor jeg led af voldsom kvalme. Ligegyldigt hvilken behandlingsform, du har brug for, kommer jeg til dig. Jeg ved, hvordan det var, da jeg var gravid. Jeg havde absolut INTET overskud. Så jeg vil selvfølgelig gøre det nemmere for dig og skabe trygge rammer, ved at komme til dig.

Gravid i 1. trimester:

“Hej Marie.
Jeg ved ikke om du laver mirakler men det tænker jeg du gør, jeg har (7,9,13) ikke haft opkast eller voldsom kvalme siden du var her, det blev bedre for hver dag. Det er jo fantastisk! Tak 
Mvh Charlotte Julius”

HVAD KAN JEG FÅ AKUPUNKTUR FOR?

Akupunktur kan lindre stort set alle graviditetsgener – jeg behandler:

 • Kvalme/opkastninger
 • Halsbrand
 • Hæmorrhoider
 • Lænde/bækkensmerter
 • Iskiassmerter
 • Symfysesmerter
 • Ligamentsmerter
 • Lægkramper
 • Ødemer (væske i kroppen)
 • Karpaltunnelsyndrom
 • Søvnproblemer
 • Fødselsmodning

BOOK HER

Kære gravide

Nyttige tips om din graviditet og 2 freebies? JA TAK send det gerne til mig 🙂