Akupunktur til gravide

Akupunktur er behandling med tynde engangsnåle, der stimulerer kroppens meridianbaner og derved kan bringe kroppen i bedre balance og harmoni. Jeg anvender akupunktur til gravide, som føler, at kroppen er ude af balance, føler ekstrem kvalme under graviditeten eller smerter i muskler og led.

Jeg anvender både akupunktur til gravide kombineret med akupressur til fødselsmodningen. Fødselsmodning handler om at understøtte kroppens naturlige proces frem mod fødslen. Man ved at kvinder, der har fået fødselsmodnende akupunktur, sjældnere har behov for igangsættelse efter uge 41+3, og at de har kortere fødselsforløb og et mindre behov for smertelindring under fødslen.

Jeg anbefaler: at opstarte fødselsmodnende behandling fra uge 37+0 og give 1-2 behandlinger i ugen frem til uge 40. Fra og med uge 40 kan behandlingen øges til to gange i ugen.

Jeg kan hjælpe din krop med at blive klar til at føde, og for nogle er behandlingerne det sidste lille skub på vej mod fødslen.

Min interesse for akupunktur og akupressur bunder i egen erfaring. Begge former for behandling gjorde ufattelig meget for mig under min graviditet, hvor jeg led af voldsom kvalme. Ligegyldigt hvilken behandlingsform, du har brug for, kommer jeg til dig. Jeg ved, hvordan det var, da jeg var gravid. Jeg havde absolut INTET overskud. Så jeg vil selvfølgelig gøre det nemmere for dig og skabe trygge rammer, ved at komme til dig.

Behandlinger

Fødselsmodning 600,-

Jeg benytter akupunktur og akupressur som er to særdeles effektive behandlingsformer når din krop skal modnes og sættes naturligt i gang. Jeg kommer altid hjem til dig. Anbefales fra uge 37.

Book nu

Kvalmebehandling 600,-

Jeg benytter akupunktur og akupressur som er to særdeles effektive behandlingsformer når din graviditetskvalme skal mildnes. Jeg kommer altid hjem til dig.

Book nu

Bækken/Ryg 600,-

Jeg benytter akupunktur som er særdeles effektiv når du har bækken/rygproblematikker. Jeg kommer altid hjem til dig.

Book nu