Akupunktur

Akupunktur til gravide/fertilitet

Som noget helt særligt kommer jeg hjem til dig privat og giver akupunkturbehandling i hele Københavnsområdet og Nordsjælland.Ganske kort fortalt er akupunktur en behandling med tynde engangsnåle, der stimulerer kroppens meridianbaner og derved kan bringe kroppen i bedre balance. Det gør ikke ondt at få lagt nåle og der er ikke bivirkninger ved akupunkturbehandlinger. De fleste vil dog kunne mærke de har fået behandling ved at være trætte og få varmen efterfølgende. Jeg anbefaler altid, at man har indlagt 45 minutters ro efter alle behandlinger og sørger for at få rigeligt med væske.

Kl. 06.04 søndag morgen kom den fineste lille pige ud til os efter jeg havde haft kraftige smerter/veer siden fredag aften. Jeg var vildt glad for din behandling og jeg var mindst ligeså glad for den måde du kunne guide og berolige mig på. Tusind tak for dit skub i fredags, for noget må du da have gjort. De varmeste knus fra Sofie Stray

Akupunkturbehandlinger til:

Kvalme/opkastninger

Halsbrand

FertilitetForskning har påvist, at man kan fremme fertiliteten ved at anvende akupunktur og ændre kosten. Derfor tilbyder at komme hjem til dig og behandle med fertilitetsfremmende akupunktur. Læs evt. mere om fertilitetsfremmende kost her.

Lænde/bækkensmerterAkupunktur mildner alle former for led og muskelsmerter også dem som man desværre oplever i graviditeten. Jeg kommer altid hjem privat og behandler for bækken/ryg gener så du ikke skal til at bevæge dig for meget og dermed kan blive liggende derhjemme og få fuld effekt af behandlingen.

Iskiassmerter

Symfysesmerter

Ligamentsmerter

Lægkramper

Ødemer (væske i kroppen)

Karpaltunnelsyndrom

FødselsmodningJeg anbefaler: at opstarte fødselsmodnende behandling fra uge 37+0 og give 1-2 behandlinger i ugen frem til uge 40. Fra og med uge 40 kan behandlingen øges til to gange i ugen. Jeg kan hjælpe din krop med at blive klar til at føde, og for nogle er behandlingerne det sidste lille skub på vej mod fødslen. Fødselsmodning handler om at understøtte kroppens naturlige proces frem mod fødslen. Man ved at kvinder, der har fået fødselsmodnende akupunktur, sjældnere har behov for igangsættelse efter uge 41+3, og at de har kortere fødselsforløb og et mindre behov for smertelindring under fødslen.

“Hej Marie.
Jeg ved ikke om du laver mirakler men det tænker jeg du gør, jeg har (7,9,13) ikke haft opkast eller voldsom kvalme siden du var her, det blev bedre for hver dag. Det er jo fantastisk! Tak 
Mvh Charlotte Julius”

Kære gravide

Nyttige tips om din graviditet og 2 freebies? JA TAK send det gerne til mig 🙂