Om mig

Jeg elsker at være jordemoder og har min daglige gang på Hvidovre hospitals fødegang samt som privat jordemoder 🙂

Jeg er selv mor til to skønne børn fra 2013 & 2014. Begge født på Hvidovre hospital. Jeg har altid vidst, at jeg ville have børn. At få børn har været en af de største oplevelser i mit liv.

Jeg har efterhånden opbygget en stor erfaring med kvindekroppen. I mit tidligere job som diætist har jeg arbejdet med træning, kost og metaltræning til gravide. Især den mentale måde at tackle udfordringer på, har stor betydning når man ønsker resultater – det gør sig også gældende under en fødsel. Desuden har jeg arbejdet i over 8 år arbejdet som forsker i livmoderhalskræft/HPV vaccine.

Jeg har selv haft to vidt forskellige fødsler! Og det gør mig i stand til at hjælpe fødende og forberede de gravide i situationer, hvor fødslen kan tage en uventet drejning.

Under begge mine graviditeter havde jeg voldsomt kvalme (hyperemesis), hvor akupunktur blev min redning. Det blev starten på min beundring af akupunkturens kunnen både i graviditeten og under fødslen. Læs om akupunktur her.

Baggrund:

  • Jordemoder 2019-2022
  • Kandidat i folkesundhedsvidenskab 2007-2009
  • Bachelor i ernæring og sundhed 2003-2006
  • Personlig træner – speciale i graviditet 2004
  • Stud. Lægeeksamineret Klinisk Akupunktør (RAB) 2020-
  • Certificeret i obstetrisk akupunktur fra Johanne Sigumfeldt. 2018-2020

Freja og Jonas Mathiesen, flergangsfødende:

“Kære Marie

Så fik jeg endelig tid til at skrive til dig. Den 29/12 kl 6.31 kom vores Vigga til verden 3970g og 53 cm – vi er så forelsket i hende! ♥️ Vandet gik fredag aften og veerne kom kort tid efter. Jeg kunne godt være i veerne – Jonas hjalp mig med akupressur. Det hjalp meget! Da veerne begyndte at tage mere til tog vi ind på hospitalet. Jeg var allerede åbnet 6 cm. Især vejrtrækningen mig meget! Vores søde jordemoder roste både mig og Jonas for vores samarbejde  Da jeg kom til pressefasen følte jeg ikke jeg kunne presse hende ud og efter lang tids arbejde endte jeg med at få en kop. Jeg blev skræmt men jeg kunne være i det 

“Lille “ Vigga var ude efter en 8 timers fødsel  Vi vil bare sige tusind TAK for din hjælp både til fødselsforberedelse og fødselsmodning – vi følte os trygge hele vejen igennem. Vi er så taknemmelige ♥️”

Knus fra Jonas og Freja