Privat jordemoderkonsultation

Her er der tid og rum til dig og din mave – jeg kommer altid hjem til dig privat.

Når man er gravid har man brug for tid og rum til både dig og din baby i mave. Derfor kan en privat jordemoderkonsultation måske være noget for dig. Jeg kommer hjem til dig så du er i rolige og trygge omgivelser under konsultationen. Din partner er meget velkommen til at være tilstede.

En privat jordemoderkonsultation med mig giver dig mulighed for at vende alle de tanker du må have om din graviditet og kommende fødsel samt mulighed for at gennemgå en evt. tidligere fødsel, der måske fylder meget i dine tanker om den kommende fødsel.

Til en privat jordemoderkonsultation med mig kan du forvente:

  • at jeg mærker og måler jeg på maven for at give et skøn på dit barns størrelse.
  • at jeg vurderer barnets placering i maven.
  • at jeg lytter til barnets hjertelyd.
  • En samtale hvor du styrer hvad den skal handle om: kost, træning, tanker der fylder lige nu og samliv.

Hvis du ønsker det vil du også få mulighed for at få målt dit blodtryk og lavet en urinstiks.

Book en jordemoderkonsultation her.