Amning

Beslutningen om at amme er personlig. Som nybagt mor fortjener du støtte, uanset hvordan du beslutter dig for at give dit barn ernæring. Jeg kører både ud akut eller efter forudgående aftale.

Forskning viser, at amning giver mange sundhedsmæssige fordele for dig og din baby. Men det kan også være svært at klare amning i dagens travle verden. At lære alt, hvad du kan, før du føder, kan hjælpe. Læs mere om mit online ammekursus her.

Måske kan du genkende følgende:

  • Du har ømme brystvorter og har måske fået smertefulde revner på brystvorterne.
  • Du føler, at du ikke har mælk nok i brysterne.
  • Du føler, du producerer for meget mælk.
  • Dit barn smasker og giver hurtigt slip på brystet og bliver urolig.
  • Ønsker hjælp til ammestillinger, der støtter din krop, så du kan slappe af når du ammer.

BOOK en privat ammevejledning i eget hjem her.

Amning kan være udfordrende, især i de første dage efter fødslen. Men husk, at du ikke er alene og der er hjælp at hente. Du har mulighed for at booke mig hjem privat og hjælpe dig med at finde måder at få amning til at fungere for dig og din baby. Nogle kvinder har mange udfordringer, når de skal amme, mens andre ikke har.

“Hej Marie

Endelig har jeg fundet tid til at få jeg skrevet til dig. Jeg vil bare sige tusind tak for din hjælp og støtte til amning af Alma. Jeg var ved at kaste håndklædet i ringen, men efter dit besøg skete der nærmest noget magisk. Allerede ved første amning i den nye stilling suttede Alma i over 20 minutter og gik helt kold bagefter. Og sådan har det næsten været lige siden. TAK!

Stort kram her fra Tina og Alma”