Anbefalet pakkeløsninger

Anbefalet pakker

Godt for mor - pakken 850,-

Giv dig selv forkælelse i slutningen af graviditeten og de bedste omstændigheder for at gå naturligt i fødsel. Du får: gravidmassage og rebozo inkl fødseslmodnende akupunktur/akupressur.

Book nu

Bronze-pakken 1450,-

Du får: 1. Privat fødselsforberedelse med din partner, hvor det er jeres fødsel, der er i fokus. Du lærer optimal vejrtrækning, afspændingsteknik og partneren får konkrete redskaber, der er en stor støtte før og under fødslen. 2. Opfølgende telefonkonsultation op til termin.

Book tid

Sølv-pakken 2100,-

Du får: 1. Privat fødselsforberedelse med din partner, hvor det er jeres fødsel, der er i fokus. Du lærer optimal vejrtrækning, afspændingsteknik og partneren får konkrete redskaber, der er en stor støtte før og under fødslen. 2. Privat forberedende ammekonsultation, hvor du får konkrete råd og vejledning i ammestillinger, sutteteknik og meget mere.

Book tid

Guld-pakken 3500,-

Du får: 1Privat fødselsforberedelse med din partner, hvor det er jeres fødsel, der er i fokus. Du lærer optimal vejrtrækning, afspændingsteknik og partneren får konkrete redskaber, der er en stor støtte før og under fødslen. 2. Privat forberedende ammekonsultation, hvor du får konkrete råd og vejledning i ammestillinger, sutteteknik og meget mere. 3. 2 x fødselsmodning med akupunktur og akupressur.

Book tid