Gravid- og efterfødselsmassage

Giv dig selv forkælelse i slutningen af graviditeten og de bedste omstændigheder for at gå naturligt i fødsel. Eller tag en pause fra en travl hverdag og forkæle din krop med en omgang efterfødselmassage. Du kan altid kombinere massagen med: rebozo og fødselsmodnende akupunktur/akupressur.

Jeg tilbyder eksklusiv gravidmassage i hele Københavnsområdet og Nordsjælland. Jeg er uddannet inden for flere forskellige slags behandlingsmetoder og din gravid – og efterfødselmassage tilpasses fuldstændigt til dine behov.

Da jeg er uddannet diætist/træner og er pt jordemoderstuderende, har jeg et stort kendskab til den udvikling, som kroppen gennemgår i graviditeten. Gravidmassage kan både bruges som ren velvære og lindring til en krop, som specielt i slutningen af en graviditet, kan have behov for lidt aflastning. Massage i slutningen af graviditeten skaber velvære i krop og sind og derfor er kombinationen massage og modningsakupunktur fantastisk til at støtte din krop hen mod fødslen en snarlig fødsel.

BOOK HER

Kære gravide

Nyttige tips om din graviditet og 2 freebies? JA TAK send det gerne til mig 🙂