Gravid- og efterfødselsmassage

Giv dig selv forkælelse i slutningen af graviditeten og de bedste omstændigheder for at gå naturligt i fødsel. Eller tag en pause fra en travl hverdag og forkæle din krop med en omgang efterfødselmassage. Du kan altid kombinere massagen med: rebozo og fødselsmodnende akupunktur/akupressur.

Jeg tilbyder eksklusiv gravidmassage i hele Københavnsområdet og Nordsjælland. Jeg er uddannet inden for flere forskellige slags behandlingsmetoder og din gravid – og efterfødselmassage tilpasses fuldstændigt til dine behov.

Da jeg er uddannet diætist/træner og er pt jordemoderstuderende, har jeg et stort kendskab til den udvikling, som kroppen gennemgår i graviditeten. Gravidmassage kan både bruges som ren velvære og lindring til en krop, som specielt i slutningen af en graviditet, kan have behov for lidt aflastning. Massage i slutningen af graviditeten skaber velvære i krop og sind og derfor er kombinationen massage og modningsakupunktur fantastisk til at støtte din krop hen mod fødslen en snarlig fødsel.

BOOK HER