Hjælp til graviditetskvalme

Rådgivning inkl. akupunktur/akupressur til dig, der er forkvalmet under din graviditet.

Babymave.dk anbefalinger mod graviditetskvalmeEfter egen erfaring med to graviditeter, hvor jeg led af voldsom kvalme, har jeg efter egen erfaring og videreuddannelse specialiseret mig i kvalmehåndtering under graviditet.

Der findes næsten ikke noget mere invaliderende end kvalme 24/7 i sin graviditet. Muligvis kun noget dem, der har prøvet det på egen krop, kan forstå. Akupunktur kan være en effektiv behandlingsform til at afhjælpe og mindske genen. Jeg har sammensat en pakke til dig, som er gravid og har kvalme, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt igennem dette.

Når du er gravid og har kvalme, er det svært at få både vådt og tørt ned. Jeg vil komme med konkret vejledning til, hvad der hjælper mod den invaliderende kvalme og fortælle, hvilke kost- og drikkevarer, der kan være kvalmelindrende. Ydermere vil jeg prøve at få dækket dit vitamin – og mineralniveau så vidt det er muligt, der hvor du er.

Afslutningsvis vil jeg give dig akupunktur og akupressur mod kvalme, som er et hjælpsomt værktøj til den invaliderende kvalme.

Akupunktur særligt mod kvalme
Når kvalmen skyldes graviditet, har nyeste forskning vist, at regelmæssig akupunktur er særligt effektiv.
Der sker en masse hormonelle ændringer i kroppen under en graviditet. Nogle er meget generet af disse forandringer, imens andre kan gå igennem en graviditet uden de store gener. Det er forskelligt, hvor mange behandlinger du har brug for. Nogle oplever fuld effekt af akupunkturen allerede efter 3-4 behandlinger. Men er du en af dem med svær kvalme døgnet rundt, kan det være nødvendigt med flere behandlinger fordelt på ugebasis.