Rebozo tørklæder/vikler/varmepuder

Babymave.dk sælger i samarbejde med LilleMy’s disse fine rebozo klæder i 100% bomuld i enten sart rosa eller sart tyrkis. Klædet kan bruges til skøn vikle bagefter. De købes her https://babymave.dk/webshop/

  

   

Rebozo betyder tørklæde. Ved hjælp af et tørklæde kan du få masseret igennem kroppen og blive afspændt op til fødslen. Massagen hjælper dig til at få løsnet op i dine muskler omkring livmoderen. Rebozo massage har det formål at øge dit velvære til termin og kan være med til at stimulere/ modne dig til at gå i fødsel.

Ydermere bruges rebozo’en til at få barnet godt ned i dit bækken. Jordemoder Marta Orbis beretter ” Hvis veerne er svage og dårlige og barnet står skævt, eller hvis veerne er meget smertefulde uden at fødslen rigtigt skrider frem – typisk fordi barnet ligger dumt – så får jeg ved hjælp af rebozo barnet til at glide lidt ud af bækkenindgangen for så at starte forfra og komme mere velindstillet ned igen. Lidt ligesom når man har fået skruet låget på marmeladeglasset skævt på. Her nytter det jo ikke at blive ved med at stå og bruge kræfter. det er bare af med låget og prøve igen, indtil det sidder lige”.

Varmepuder

Hvorfor er varmepuder et must som gravid? Varmepuder er yderst effektive til afspænding i lænden i slutningen af graviditeten og som lindring under fødslen. Varmen fra varmepuder få endorfinerne i kroppen til at til at flyder under dit ve-arbejde og kan virke smertelindrende.

Ydermere kan de bruge til at varme dine bryster når du har født. Varmen fra puderne får mælken til at flyde nemmere og kan modvirke brystbetændelse.

Puderne er i økologisk bomuld og indeholder økologiske hvedekerner. De varmes i mikrobølgeovnen i 2-3 min. De kan købes her https://babymave.dk/webshop/