Mød instruktørerne

FØDSELSFORBEREDER MARIE

Jeg hedder Marie Vik Hessner Jochumsen og har født to dejlige børn.

Min interesse for fødselsforberedelse bunder i en drømmefødsel første gang, hvor jeg var fødselsforberedt og havde mine værktøjer klar til den proces, jeg skulle igennem. Men min anden fødsel var en helt anden historie. På grund af min drømmefødsel første gang troede jeg, at jeg havde helt styr på at føde og valgte derfor fødselsforberedelse fra. Det betød, at jeg under hele fødslen havde glemt alt om mine gamle værktøjer, fordi de simpelthen ikke var en del af mit reaktionsmønster mere. Jeg var anspændt, panikslagen og afkræftet.

Jeg mærkede på egen krop, hvor vigtig fødselsforberedelse er for ens reaktion på fødslens forløb og håndtering af panik og smertens intense kraft samt den oplevelse, jeg efterfølgende sad tilbage med. Jeg begyndte herefter at interessere mig mere og mere for processerne i og det faglige bag en fødselsforberedelse.

Jeg er certificeret fødselsforbereder og certificeret i akupunktur og akupressur til gravide og har desuden en kandidat i Folkesundhedsvidenskab og en bachelor i ernæring og sundhed.

Jeg føler en enorm glæde og tilfredsstillelse ved at kunne hjælpe gravide kvinder og deres partnere gennem et så vigtigt og spændende forløb og forberede dem på den kommende fødsel. Det er en helt særlig oplevelse hver eneste gang.

______________

JORDEMODER METTE

Jeg hedder Mette Harpsøe-Eriksen, og jeg er uddannet jordemoder.
Jeg har født to dejlige børn, Josefine på 6 år og Frederik på 2 år.

Jeg elsker mit fag højt, og min store faglige passion er, at hjælpe gravide kvinder og kommende forældrepar, til at kunne gennemleve fødslen på en fantastisk og positiv måde og derved blive forældre med troen på at de SELV KAN!

Det har altid fascineret mig at opleve – og måske endda medvirke til, at gravide kan finde tillid til deres krop. Fantastisk at opleve, når den gravide gennemlever denne periode som en naturlig overgang, og hvor jeg kan se, at hun vokser mentalt – der er potentiale for udvikling på så mange planer.

Jeg er uddannet i 2007, har erfaring fra Frederiksberg Hospital, Rigshospitalet, føde-, svangre- og barselsafdelinger. Jeg har arbejdet med gynækologiske projekter og har erfaring fra lægepraksis med gravide.

Jeg glæder mig meget til at lave fødselsforberedelse med dig!