Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/babymave.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/admin/reports/class-wc-admin-report.php on line 132
Rebozo og teknik til bækkenet - Babymave.dk

Rebozo og teknik til bækkenet

Denne session med rebozo og teknik til bækkenet fokuserer på bækkenet og hvordan vi hjælper barnet mest hensigtsmæssigt ned i bækkenet. Ved hjælp af forskellige rebozo-øvelser og teknikker, der har sit udspring fra Spinning Babies vil vi sammen til denne session give optimale forhold for barnet på sin vej ned igennem bækkenet. Man ved i dag at ved hjælp af øvelser både i graviditeten og under fødslen kan man mindske risikoen for at barnet placerer sig forkert under fødslen. I lærer teknikker, der hjælper dig som gravid til gennem graviditeten at skabe balance i kroppen og dermed optimere, at jeres barn kommer godt ned i bækkenet. Det har stor betydning for fødselsudvikling og for jeres fælles fødselsoplevelse.

Der er en tendens til at flere fødsler bliver langtrukne og smertefulde med manglende fremgang. Nogle børn bliver forløst ved hjælp af en sugekop eller ved kejsersnit fordi barnet kom skævt ned i bækkenet, og fordi barnet ikke havde den optimale placering og plads i bækkenet.

I bækkenet har vi de bløde dele – muskler, ledbånd (ligamenter) og led som har afgørende betydning for pladsen og for barnets mulighed for at komme optimalt ned gennem bækkenet. Øvelserne vi sammen gennemgår optimerer, hvordan barnet placerer sig i bækkenet så fødslen bliver så let og behagelig som mulig. Teknikkerne er med til at give dig, der er gravid en mere behagelig graviditet med færre gener og smerter

Benyttes disse øvelser og teknikker vi gennemgårvi sessionen undervejs i graviditeten vil du øge muligheden for at få en god og ukompliceret fødsel af dit barn.

BOOK EN SESSION MED REBOZO OG TEKNIK TIL BÆKKENET

Kære gravide

Nyttige tips om din graviditet og 2 freebies? JA TAK send det gerne til mig 🙂