Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/babymave.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/admin/reports/class-wc-admin-report.php on line 132
Online ammeforberedelse - Babymave.dk

Online ammeforberedelse

Online ammeforberedelse

Rollen som mor begynder allerede at fylde meget i tankerne den dag en kvinde ser de to streger, der indikerer at hun er gravid. Hun mærker uge for uge, at kroppen ændrer sig og maven langsomt begynder at vokse.
For de fleste gravide er det den kommende fødsel, der fylder mest i tankerne og det er ofte det der søges information om. Det er bestemt også en rigtig god ide, da det kan gøre en stor forskel for en god fødsel, men det er faktisk lige så vigtigt også at gøre det med ammeforberedelse INDEN fødslen.

Jeg ser desværre ofte, at amningen kommer til at fylde meget mere end den behøver at gøre for en del nybagte mødre.

KØB KURSET

Hvis du ønsker at føle dig godt klædt på og få gode fif til at få en vellykket ammeopstart, eller hvis du allerede er i gang med at amme, men endnu ikke har fået succes med det, så kan du på Babymave.dk´s onlinekursus få videoguide om amning

I onlinekurset vil jeg gå i dybden med, hvordan du kan sikre dig en god start på amningen samt guide dig til gode og hensigtsmæssige ammestillinger, så du som kommende mor kan føle dig godt klædt på til at få en vellykket amning med dit kommende barn eller få korrigeret din nuværende amning og få mod på at give det en chance mere.

Jeg har qua min uddannelse i human ernæring samt som jordemoderstud. erfaring med korrekt sutteteknik og ammestillinger samt stor indsigt i korrekt ernæring både for mor og barn. 

Køb kurset her

Vil du gerne have en ammevejleder ud til dig privat og hjælp dig så er det også en mulighed – læs mere om det HER.

Kære gravide

Nyttige tips om din graviditet og 2 freebies? JA TAK send det gerne til mig 🙂