Online amning

Online amning

Driller amningen eller ønsker du at forberede dig på at kunne amme dit barn?
Som udgangspunkt kan alle amme, men det er bestemt ikke altid så lige til, som det ser ud til.
Jeg har arbejdet med mange nybagte forældre og har erfaret, at ofte er det blot små korrigeringer, der skal til for at få amningen til at lykkes.
I dette online kursus vil jeg forklare, hvad du skal være opmærksom på og hvilke justeringer, der ofte skal til for at få en veletableret amning <3

KØB KURSET

Hvis du ønsker at føle dig godt klædt på og få gode fif til at få en vellykket ammeopstart, eller hvis du allerede er i gang med at amme, men dit barn er utilfreds, så kan du på Babymave.dk´s online kursus få videoguide om amning.

I online kurset vil jeg gå i dybden med, hvordan du kan sikre dig en god start på amningen samt guide dig til gode og hensigtsmæssige ammestillinger, så du som kommende mor kan føle dig godt klædt på til at få en vellykket amning med dit kommende barn eller få korrigeret din nuværende amning og få mod på at give det en chance mere.

Jeg har qua min uddannelse i human ernæring samt jordemoderstud. på blandt andet barselsgangen erfaring med korrekt sutteteknik og ammestillinger samt stor indsigt i korrekt ernæring både for mor og barn. 

Køb kurset her

Vil du gerne have en ammevejleder ud til dig privat og hjælp dig så er det også en mulighed – læs mere om det HER.