Anbefalinger og fødselsberetninger

Søs 34 år, andengangsfødende;

D. 8 maj kom vores små tvillingpiger verden.

Vi havde ventet længe på pigerne og graviditeten havde føltes meget lang og taget hårdt på min krop (opkast de første 5 måneder – derefter bækkenlåsning der udviklede sig til bækkenløsning. De sidste 2 måneder var jeg sengeliggende, grundet for kort livmoderhals. Nårh jah, og en graviditets sukkersyge havde også meldt sig)

Til sidst kunne jeg ikke gå og det meste af min krop gjorde ondt. Jeg var desparat for at føde og havde brug for smertelindring. Efter en nat uden søvn, tænkte jeg at nu måtte der ske noget, så jeg kontaktede babymave.dk og allerede senere samme dag, fik jeg min første behandling (5 dage før fødslen) Dagen efter kunne jeg mærke lindring og en muren i underlivet. To dage senere fik jeg anden behandling. Og til den planlagte undersøgelse på hospitalet to dage senere, havde jeg allerede åbnet mig 3 cm.

Fødslen blev sat igang mandag aften, og tirsdag morgen kom pigerne til verden (uge 37+4) Den første kl 05.59 og den sidste kl 06.57.
Fødslen gik fantastisk og jeg havde stor glæde af teknikerne fra smertefri fødsel. Var kun i smerte under pressefasen pga bækkenløsningen.

Stort tak Marie, for din store hjælp, for at træde så hurtigt til og for at sætte skub i en længe ventede fødsel.

Skriv et svar